viernes, 14 de noviembre de 2014

L’èxit de la temporada “Iaia!” arriba aquest divendres al TÀG

Aquest divendres 14 de novembre, a les 22 h, arriba un dels plats forts de la temporada del Teatre Àngel Guimerà del Vendrell (TÀG), amb la comèdia familiar Iaia!, protagonitzada per la gran actriu catalana Montserrat Carulla, acompanyada per Arantxa Jiménez i Aleix Peña.

Aquesta obra
per si sola ja tindria ganxo, la història d’una iaia perepunyetes que boicoteja la vida sentimental del seu nét. Però si, a més a més, aquesta àvia és Montserrat Carulla, l’espectacle esdevé indispensable de cop. És una ocasió d’or per gaudir de la Carulla en estat pur, en un paper a mida que li ha tallat el seu fill, Roger Peña, i que interpreta al costat del seu nét, Aleix Peña. Una oportunitat única per agrair a aquesta actriu tants anys de dedicació al teatre. 

Les entrades es poden adquirir a un preu de 29 euros i de 22 euros amb els descomptes habituals, adreçant-se a la seu del Patronat Municipal de Serveis Culturals (la Rambla, 24, tel. 977 66 56 84) en
 horari de 10 h a 14 h, mitjançant la plataforma Ticketea (www.ticketea.com / tel. 902 044 226) o a les taquilles del teatre una hora abans de l'inici de l'espectacle.

No hay comentarios:

Publicar un comentario