jueves, 15 de octubre de 2015

“Bítels per a nadons”, una proposta per als més menuts, aquest diumenge al TÀG

Aquest proper diumenge 18 d’octubre, el Teatre Àngel Guimerà (TÀG) proposa un espectacle per als més menuts que porta per nom “Bítels per a nadons”, de la companyia Malumaluga. Aquest espectacle de 35 minuts de durada es programarà en 3 sessions (a les 17 h, 18 h i 19 h) degut al gran acolliment que està tenint per part del públic.

Quatre músics en moviment i una ballarina conviden el públic a participar en un càlid i emocionant homenatge a The Beatles, compartint tots plegats l’espai escènic (intèrprets i espectadors dalt de l’escenari).

Els nens canten, ballen, entren lliurement a l’espai escènic i interactuen amb els intèrprets, juguen i gaudeixen de la música, del moviment i d’un entorn visualment atractiu. Els pares canten, ballen i interactuen amb els nens i els intèrprets amb cançons universals. En definitiva: música amb el volum adient per als més petits, però amb l’autenticitat i credibilitat dels concerts d’adults.

Les entrades es poden adquirir a un preu de 5 euros, 4 euros amb els descomptes habituals, i amb entrada gratuïta per als menors de 3 anys, adreçant-se a la seu del Patronat Municipal de Serveis Culturals (la Rambla, 24, tel. 977 66 56 84) o a les taquilles del teatre una hora abans de l'inici de l'espectacle, sempre i quan l’aforament així ho permeti.

No hay comentarios:

Publicar un comentario