Programació 2016


Diumenge 2 d’octubre, a les 18 h
(Siempre) serás casa en mis bolsillos

Javier Gil (textos), Pemi Rovirosa (guitarra i veu) i Irene Sansalvadó (flautes)
És un recital músico-poètic que té la paraula i la música com a principals protagonistes, amb un repertori de cançons pròpies i d’altres que musiquen els poemes de Javier Gil.
La lectura d’aquests escrits té un punt en comú: l’amor i el desamor. Sabrem d’aquelles dones estimades i oblidades a través de la interpretació dels textos, la projecció d’imatges i a través de trucades telefòniques que reflecteixen les pors, les lluites internes de cada fugida i els rencontres imaginaris; un clima que crea un ambient de complicitat, que irromp en les emocions del públic. No hi ha res de més compromès i transgressor que dir-li a algú: ets casa. 


Diumenge 9 d’octubre, a les 18 h

Dàmaris Gelabert

La Dàmaris Gelabert presenta el seu repertori més conegut (Bon dia, Els dies de la setmana, Qui sóc jo?, L’hora de fer música, l’Abecedari, etc.) acompanyada per quatre músics i dues coristes. Un concert familiar fresc i dinàmic, ple de ritme, perquè tota la família pugui cantar, ballar i gaudir d’aquestes divertides cançons que molts nens i nenes canten diàriament.
Les seves cançons, a banda de fer feliços i divertir als infants, tenen un alt contingut pedagògic, projectant valors i estimulació vers la música gràcies a les seves lletres i a unes melodies fàcilment enganxoses.


Divendres 28 d’octubre, a les 22 h

Caiguts del cel

Autor: Sébastien Thyéri
Direcció i versió: Sergi Belbel
Intèrprets: Emma Vilarasau, Jordi Bosch, Àlex Casanovas, Anna Barrachina
Producció: Focus
La vida tranquil·la i feliç d'una parella petit burgesa de mitjana edat es veu trastocada bruscament quan, un bon dia, sense motiu ni explicació aparents, comencen a aparèixer diners dins el menjador de casa seva. La situació s'embolica quan s'hi veuen implicats la dona de fer feines i un peculiar veí molt inquietant. I tot, per arribar a un final absolutament inesperat.
Una comèdia que fa plorar de riure i és, al mateix temps, una metàfora punyent del sistema capitalista i un retrat àcid i divertidíssim d'un dels vicis que mai sembla passar de moda: la cobdícia.

Diumenge 13 de novembre, a les 12 h

Sol i fa plou

Idea original: Jordi Saban
Direcció: Toti Toronell
Intèrpret: Jordi Saban
Companyia: Sabanni

En Sabanni és un personatge estrany i divertit que, fins fa poc, treballava com a pallasso clàssic a l'últim circ itinerant de Catalunya. Degut a una gran tempesta, però, aquest circ es va veure obligat a plegar.

Tot i així, el nostre amic, que sap fer poca cosa més que el pallasso, segueix actuant fent riure a petits i grans amb els seus números de màgia, coloms, mocadors i tot tipus de xarivaris.


Dissabte 19 de novembre, a les 22 h

Simfonia de les Pedres i el Vent
Homenatge a Sangtraït

Quim Mandado (veu i baix), Martín Rodríguez (bateria) i Joan Cardoner (guitarra).
Orquestra de Cambra de l’Empordà (OCE): Carles Coll i Costa (director), Naeon Kim (concertino), Nacho Lezcano (violí 1r), Cecília Burguera (violí 1r), Natalia Klymyshyn (violí 1r), David Sanmartí (cap de violí 2n), Tamara Caño (violí 2n), Sergi Ruíz (violí 2n), Queralt Garcia (cap de violoncel), Carles Coll Bardés (violoncel), Tigran Yeritsyan (cap de viola), Mónica Cruzata (viola), Dmitry Yaroslavtsev (contrabaix).

De la unió de Quim Manadado amb l’Orquestra de Cambra de l’Empordà i el grup de heavy metal “Los Guardians del Pont”, ha sorgit La Simfonia de les Pedres i el Vent, un espectacle únic i ple d’emocions, on es fa un repàs als himnes més coneguts de Sangtraït (El vol de l’home ocell, Els senyors de les pedres, La reina del gel, Somnis entre boires, etc,.), deixant espai per la força de les guitarres elèctriques i la delicadesa de les cordes dels violins.  


Diumenge 27 de novembre, a les 18 h

Chefs

Idea original: Yllana
Direcció artística: David Ottone i Fidel Fernández
Intèrprets: César Maroto, Carlos Jano, Rubén Hernández, Susana Cortés i Antonio de la Fuente.
Companyia: Yllana

Una mirada divertida sobre el fascinant món de la gastronomia, a través de la història d’un xef de gran prestigi que ha perdut la inspiració i que ha de confiar en un absurd equip de cuiners per crear una recepta espectacular i innovadora, i així poder mantenir les estrelles del seu restaurant. Alhora es fa un recorregut per diferents facetes del món de la cuina, com la relació amb els aliments que ingerim, els animals que ens alimenten, les diferents cuines i sabors del món. Veurem els egos, la competició entre aquests "cuiners estrella" i tot el que amb molt de gust va caient a la cassola de l'humor d'Yllana.

No hay comentarios:

Publicar un comentario