lunes, 24 de noviembre de 2014

El monòleg "Mestre Oleguer" d’Àngel Guimerà, aquest divendres al TÀG

El proper divendres 28 de novembre, a les 22 h, al Teatre Àngel Guimerà del Vendrell (TÀG) es podrà veure el monòleg Mestre Oleguer, un text apassionant que ens revela el patriotisme d'un dels autors més grans que ha tingut mai Catalunya i fill predilecte del Vendrell: Àngel Guimerà.

Aquesta obra, dirigida i interpretada per Jaume Costa, és una de les poques peces teatrals que parla d'uns fets que van succeir el 1714, en què Mestre Oleguer, un senzill carreter, defensa amb dents i ungles la seva pàtria, desgranant els seus sentiments i la seva vida, transportat per la nostàlgia d'un temps feliç.

Aquest monòleg es va representar per primera vegada el 8 de juny de 1890 al Teatre Fortuny de Reus, interpretat per Teodor Bonaplata, de la Companyia Catalana del Teatre Romea de Barcelona, i va ser publicat per primera vegada a la revista Il·lustració Catalana el 15 d’agost del mateix any.

Les entrades es poden adquirir a un preu de 13 euros i de 10 euros amb els descomptes habituals, adreçant-se a la seu del Patronat Municipal de Serveis Culturals (la Rambla, 24, tel. 977 66 56 84) en horari de 10 h a 14 h, mitjançant la plataforma Ticketea (www.ticketea.com / tel. 902 044 226) o a les taquilles del teatre una hora abans de l'inici de l'espectacle.

No hay comentarios:

Publicar un comentario